Zapamatovat
Nemáte účet? Vytvořte jej!
Jara

Fotoworkshop HVAR - 18/06/2008 21:52 V tomto vláknu je diskuze k článku: Fotoworkshop HVAR

Jedete někdo přes Maďarsko?

Příspěvek editován: admin, v: 20/06/2008 22:18
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Richard

Re:Fotoworkshop HVAR - 18/06/2008 23:52 Já pojedu klasicky po dálnici. Slyšel jsem, že přes Maďary se dá ušetřit, ale silnice prý nestojí za moc.
mich-all

Re:Fotoworkshop HVAR - 20/06/2008 11:23 Bude na hvaru zase nekdo jako host?
igoo

Re:Fotoworkshop HVAR - 20/06/2008 20:54 Určitě bude, ale teď je ještě brzy prozradit kdo to bude. Účast pokud bud mít čas přislíbil Vašek Širc už po šesté po sobě. Domlouváme i nějakou MISS, ale to je na 100% těsně před odjezdem ale vždycky nějaké přijedou. Záleží na tom kolik mají práce a jak se vejdou do termínu. Letos přijede na 100% modelka známá z obálek časopisů. Na workshopu letos na jaře se podařilo nafotit několik titulek pro přední časopisy a účastníci budou mít možnost si stejnou lokaci i se světelným parkem s toutou modelkou vyzkoušet.

Příspěvek editován: igoo, v: 20/06/2008 21:00
admin

Re:Fotoworkshop HVAR - 20/06/2008 22:07 Nojo, klasika. Do poslední chvíle to nikdo nepotvrdí, a pak přijedou všichni :o)

Doufám, že je pořád přístupná ta lokace co se tam dají pořídit snímky co vypadají jak z Kostariky :o)
igoo

Re:Fotoworkshop HVAR - 03/07/2008 18:46 Tak letos na jaře jsem odjížděl o týden dříve všechno zařídit na místě a když jsem už byl u moře tak mě volalo asi 8 lidí a z toho 6 skutečně přijelo na poslední chvíli.
carty

Re:Fotoworkshop HVAR - 04/08/2008 09:28 Dobré světlo všem,

vypadá to, že budu mít malinko potíže s dopravou, mám zdemolovaný auto, a ještě ke všemu si ho usurpuje bývalá manželka :-D Tak pokud máte někdo v autě místo a nevíte co na něj položit, či posadit, rád se té funkce zhostím. :-)
admin

Re:Fotoworkshop HVAR - 04/08/2008 19:01 carty napsal:
Dobré světlo všem,
vypadá to, že budu mít malinko potíže s dopravou, mám zdemolovaný auto, a ještě ke všemu si ho usurpuje bývalá manželka :-D Tak pokud máte někdo v autě místo a nevíte co na něj položit, či posadit, rád se té funkce zhostím. :-)

Píšeme Tě na seznam "dopravypotřebných", volné místo se vždycky najde...
admin

Re:Fotoworkshop HVAR - 15/08/2008 12:00 Aktuální informace o možnostech dopravy (volná místa):
http://www.bra3.com/portal/content/view/164/1/